Vi møder dig, hvor du er, og giver dig mulighed for den bedst tænkelige gymnasiale uddannelse.

Egaa Gymnasium

Vi møder dig, hvor du er, og giver dig mulighed for den bedst tænkelige gymnasiale uddannelse.

Naturens yderste grænser - Harry Potters Verden - Udforskning af sanserne

For anden gang slår Egaa Gymnasium dørene op til naturvidenskabsfestivallen Sciencesjov 2018. Arrangementet foregår lørdag d. 29. september 2018 kl. 10-14, et arrangement fyldt med naturvidenskabelige aktiviteter for børn og voksne i alle aldre. 
Egaa Gymnasiums naturvidenskabelige elever står klar til at vise at naturvidenskab er sjovt, herunder udfordre publikum i en styrkekonkurrence, udforske Harry Potters verden med grøn ild, slime og trylleflasker, udforske havet og rummet, og meget mere. Alt i alt vil publikum kunne deltage i mere end 50 forskellige aktiviteter, som kan udfordre børnenes nysgerrighed og viden, og dermed også være med til at bibeholde den barnlige nysgerrighed omkring verden.
De fire timer med fede forsøg, vilde demonstrationer og fun facts er arrangeret og afholdt af gymnasiets naturvidenskabelige elever, som glæder sig til at formidle deres viden til publikum i alle aldre. Der vil være en mængde aktiviteter, hvor børn aktivt kan deltage og begejstres, forundres og overraskes.
Under arrangementet vil det fantastiske ungdomspigekor EVE, kendt fra Danmark har Talent, give en mini-koncert, og kantinen vil være åben under hele arrangementet.
Det er gratis af deltage. Kom gerne i god tid, og lad gerne bilen blive hjemme. Sidste gang var der næsten fuldt hus med ca. 900 gæster og ca. 200 aktive naturvidenskabselever.
Sciencesjov 2018 er støttet af Hempelprisen og Naturvidenskabsfestivals Uddelingspulje.
 
Yderligere informationer om arrangementet kan fås hos Jesper Melchjorsen (mobil: 20957302, e-mail: JM(at)egaa-gym.dk) eller Martin Sørensen (mobil: 60240258, e-mail: MS(at)egaa-gym.dk)
 
Program for dagen:
10.00-14.00: Aktiviteterne er åbne. Lege, Hands-on, workshops, oplæg osv
12.00-12.20: optræden af det fantastiske kor EVE 
14.00: Tak for i dag
 
 

 

Se vidoen fra Science sjov 2016 her