Vi møder de unge, hvor de er, og giver dem mulighed for den bedst tænkelige gymnasiale uddannelse.

Egaa Gymnasium

Vi møder de unge, hvor de er, og giver dem mulighed for den bedst tænkelige gymnasiale uddannelse.

Rundvisning på Egaa Gymnasium

Musik og kreativitet

ForestillingIMG_0343-1.JPG

Hvert år sætter skolens elever deres egen forestilling op i et flot og selvstændigt projekt, som eleverne med skolens opbakning styrer 100%. Der bliver skrevet manuskript og arrangeret musik, spillet, sunget, danset og lavet kostumer og scenografi så sveden løber. Projektet involverer op mod 100 elever på tværs af årgange og klasser.

det er et rigtig godt socialt arrangement, hvor man bliver blandet sammen på alle leder og kanter” (Elev).

Se eksempel på den seneste elevforestilling her

 

 

 

Tritonus

Tritonus er en forening, som arrangerer hyggelige musikalske arrangementer nogle gange i løbet af året. Vi spiller, lytter og snakker sammen i skolens musiksal.

Elev: "Musikcafeerne er en super hyggelig måde at være sammen med andre musikinteresserede på, og vi laver bare noget fed musik"

Forårskoncert

Hvert år i maj måned er der forårskoncert. Under et fælles tema optræder alle skolens muikhold, kor og vokalensemblet EVE (kendt fra "Danmark har talent") med en række forskellige og kreative bud på, hvordan mukken kan belyse koncertens tema.

Der er skruet op for både charmen og performancedelen på scenen, så der er både noget at se på og lytte til for det store publikum, der møder op på denne festlige forårsaften.

Forskerspirer

Projekt forskerspirer er et projekt for dig der går med en forsker i maven. I samarbejde med en forsker, eks. en professor laver du et forskerprojekt som tilmeldes en national konkurrence. Der vil være 4 vindere indenfor de fire hovedområder samfundsvidenskab, humaniora, naturvidenskab og bio-sundhed. 

 

Se mere på EMuen

Tegneholdettegnehand1.jpg

Egaa Gymnasiums tegnehold starter typisk i september måned og mødes så vidt muligt en gang om ugen for at tegne, tegne, tegne!
Vi arbejder med mange forskellige tegneteknikker, og ALLE er velkomne på holdet. Der kræves ikke andet end at du har LYST til at tegne og lyst til at lære at tegne i mange FORSKELLIGE TEKNIKKER.

Det har holdes tegnere haft i høj grad, og det er ikke mindst derfor at holdet hele 4 år i træk har vundet gymnasie-DM /tegnebattle og er 4-dobbelte udbesejrede mestre indtil videre.

Vil DU være en del af tegneholdet, så er der officiel optagelse i begyndelsen af september måned, når der er kommet ro på efter skolestart.
Det annonceres på plakater og på fællessamling, samt på vores Facebook side hvornår det sker.

Du kan også altid gribe fat i tegneholdets lærer, Lise Mark (lm(at)egaa-gym.dk)

Læs mere om os og se eksempler på vores tegninger på holdets Facebook side

Åges TeatercafeIMG_2737-2.JPG

En gang om året er der teatercafe. Dramaholdene opfører en række sindsoprivende, pirrende og overraskende forestillinger, som spænder over alle tematikker og gør brug af alle dramturgiske virkemidler. Forældre og søskende (og alle andre) er selvfølgelig også velkomne.

Elev: "Det er bare en supersjov eftermiddag, og så er der også cafe"

Vil du lave dit eget band?

Der er masser mulighed for at gå sammen og danne et band på Egaa. Der er øvelokaler, du kan låne instrumenter, og hvis dit band spiller godt, er der mulighed for at spille til fester og cafe og til forårskoncert - for slet ikke at snakke om Inter MGP.

MGP

Her på Egaa afvikler vi vores lokale MGP som en musikaften, hvor deltagende bands konkurrerer om 1. og 2. pladsen, som går videre til finalen i det Intergymnasielle MGP. 
MGP er en aften, hvor musikken står i centrum. Udover de deltagende bands byder aftenen på forskellige musiske indslag, dygtigt ledsaget af konferenciers, som styrer slagets gang. 

 

Se Ukendt kunstner, som vandt det Intergymnasielle MGP i Odder.