Vi møder de unge, hvor de er, og giver dem mulighed for den bedst tænkelige gymnasiale uddannelse.

Egaa Gymnasium

Vi møder de unge, hvor de er, og giver dem mulighed for den bedst tænkelige gymnasiale uddannelse.

VELKOMMEN NYE ELEVER 2023

Musik og kreativitet

Forestilling2022.jpgForestilling

Hvert år sætter skolens elever deres egen forestilling op i et flot og selvstændigt projekt, som eleverne med skolens opbakning styrer 100%. Der bliver skrevet manuskript og arrangeret musik, spillet, sunget, danset og lavet kostumer og scenografi så sveden løber. Projektet involverer op mod 100 elever på tværs af årgange og klasser.

det er et rigtig godt socialt arrangement, hvor man bliver blandet sammen på alle leder og kanter” (Elev).

Se eksempel på den seneste elevforestilling her

Tritonus

Tritonus er en forening, som arrangerer hyggelige musikalske arrangementer nogle gange i løbet af året. Vi spiller, lytter og snakker sammen i skolens musiksal.

Elev: "Musikcafeerne er en super hyggelig måde at være sammen med andre musikinteresserede på, og vi laver bare noget fed musik"

Forårskoncert

Hvert år i maj måned er der forårskoncert. Under et fælles tema optræder alle skolens musikhold, forskellige kor og bigband med masser af dejlig musik og en række forskellige bud på, hvordan årets tema kan fortolkes musikalsk

Der er skruet op for både charmen og performancedelen på scenen, så der er både noget at se på og lytte til for det store publikum, der møder op på denne festlige forårsaften.

Vil du lave dit eget band?

Der er masser af mulighed for at gå sammen og danne et band på Egaa. Der er øvelokaler, du kan låne instrumenter, og hvis dit band spiller godt, er der mulighed for at spille til fester og cafe og til forårskoncert - for slet ikke at snakke om MGP.

MGP

MGP er, ja… MGP som da du var barn, bare i en ny form for gymnasieelever! Det er en fest – eller faktisk to store fester! Først er der MGP på Egå, hvor forskellige bands på skolen konkurrerer om at have skrevet den bedste sang. Og så går vinderne videre til det store, intergymnasielle MGP på spillestedet Train i Aarhus C – med deltagelse af bands fra alle Aarhus-gymnasierne. Vi holder MGP hvert år

 

Vi har også mange andre musik-tilbud. Se ”Frivillige tilbud” her 

Tegneholdettegnehand1.jpg

Egaa Gymnasiums tegnehold starter typisk i september måned og mødes så vidt muligt en gang om ugen for at tegne, tegne, tegne!
Vi arbejder med mange forskellige tegneteknikker, og ALLE er velkomne på holdet. Der kræves ikke andet end at du har LYST til at tegne og lyst til at lære at tegne i mange FORSKELLIGE TEKNIKKER.

Det har holdes tegnere haft i høj grad, og det er ikke mindst derfor at holdet hele 4 år i træk har vundet gymnasie-DM /tegnebattle og er 4-dobbelte udbesejrede mestre indtil videre.

Vil DU være en del af tegneholdet, så er der officiel optagelse i begyndelsen af september måned, når der er kommet ro på efter skolestart.
Det annonceres på plakater og på fællessamling, samt på vores Facebook side hvornår det sker.

Du kan også altid gribe fat i tegneholdets lærer, Lise Mark (lm(at)egaa-gym.dk)

Læs mere om os og se eksempler på vores tegninger på holdets Facebook side

Åges TeatercafeIMG_2737-2.JPG

En gang om året er der teatercafe. Dramaholdene opfører en række sindsoprivende, pirrende og overraskende forestillinger, som spænder over alle tematikker og gør brug af alle dramturgiske virkemidler. Forældre og søskende (og alle andre) er selvfølgelig også velkomne.

Elev: "Det er bare en supersjov eftermiddag, og så er der også cafe"

Se Ukendt kunstner, som vandt det Intergymnasielle MGP i Odder.